Εγγραφή
στο Newsletter του Τμήματος

Διαβάστε online
- Διαχείριση πολιτιστικών οργανισμών σε περίοδο κρίσης

Δείτε on demand
- Η κρίση στην ελληνική κοινωνία μέσα από την ταινία μικρού μήκους

 

Υποβολή αιτήσεων Ορκωμοσίας

Ανακοινώνεται στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος ότι, όσοι έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για τη λήψη πτυχίου κατά την Εξεταστική Περίοδο του Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου του ακαδ. έτους 2017-18 και μόνον αυτοί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας στη Γραμματεία του Τμήματος αυστηρά κάθε Τρίτη 10.00-13.00, από τις 27 Μαρτίου μέχρι και τις 24 Απριλίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους:

α) Απλή αναλυτική βαθμολογία (χορηγείται από το ΚΕΦΟΙ).
β) Βεβαίωση παράδοσης υλικού από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.
γ) Ταυτότητα και φωτοτυπία αυτής (σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων από την ημέρα αρχικής εγγραφής παρακαλώ να ενημερώσετε την Γραμματεία).
δ) Ακαδημαϊκή ταυτότητα. Η παράδοση είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση απώλειας υποχρεούστε να προσκομίσετε χαρτί δήλωσης απώλειας/κλοπής από την αστυνομία. Η ταυτότητά σας απενεργοποιείται αυτόματα με την ανακήρυξή σας.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας, θα ορκιστούν μαζί με τους φοιτητές που θα περατώσουν τις σπουδές τους κατά την επαναληπτική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου του ακαδ. έτους 2017-18.

Συνεργασία Εργαστηρίου Διαφήμισης & Δημ. Σχέσεων με Antenna Music

Υπογράφηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και του Antenna Music, μέλος του Ομίλου Antenna.

Το μνημόνιο υπέγραψαν η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη και ο Eric Hansen, CEO του Antenna Music.

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής καινοτομίας και η υποστήριξη πρωτοβουλιών στο χώρο του ραδιοφώνου και του χώρου της μουσικής, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ο πειραματισμός με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.