Μαμουζέλος Κώστας

mamouzelosΟ Κώστας Μαμουζέλος έχει σπουδάσει οπτική επικοινωνία και γραφιστική ενώ έλαβε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας, Μέσα και Τεχνολογία» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Παν/μίου. Ηγήθηκε ως Creative Director / Illustrator των δημιουργικών τμημάτων, εταιριών επικοινωνίας και διαφήμισης, και διαχειρίστηκε απαιτητικούς πολυεθνικούς «λογαριασμούς».

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους δημόσιους φορείς (υπουργεία, δήμους, επιστημονικά ιδρύματα, νοσοκομεία) και κοινωφελείς οργανισμούς για τη δημιουργία επικοινωνιακών δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε ιδιαίτερα και δύσκολα ζητήματα.

Διατηρεί το δικό του δημιουργικό γραφείο ενώ κάθε επικοινωνιακή πρακτική - διαπροσωπική και διαμεσολαβημένη από τα μέσα επικοινωνίας - αποτελεί αγαπημένo πεδίo μελέτης και δραστηριότητας.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος