.

Αύγουστος 2020

  • Συνεργασία του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB του Τμήματος με την 4η Θερινή Ακαδημία THISAM- Thessaloniki International Media Summer Academy την οποία διοργανώνει το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ. Η αναπληρώτρια καθηγήτρια και επικεφαλής του ADandPRLAB, Μπέττυ Τσακαρέστου, και η συνεργάτις/διδάσκουσα στο εργαστήριο Μάνια Ξένου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Reliant Communications, διοργάνωσαν σεμινάριο προσομοίωσης διαχείρισης κρίσεων στο πλαίσιο της θεματικής της θερινής ακαδημίας New Trends in Media and Journalism: "Global Media models and emerging technology trends - AI, VR, Verification.

 


  • Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB και U.S. Exchange Alumna (2015) στο πρόγραμμα Study of U.S Institutes (SUSI) in Journalism and Media στο Ohio University συμμετείχε ως συντονίστρια και ομιλήτρια στο Web Symposium του Institute of International Journalism at Scripps School of Journalism, Ohio University με θέμα: “International Media and COVID19: Challenges for Journalists and Educators”. 

    Facebook link: https://www.facebook.com/scrippsiij/photos/a.619616115353467/633490167299395
  • Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου συμμετείχε στο  #AEJMC2020 Virtual Conference, στο πλαίσιο του οποίου διοργάνωσε pre-conference panel για το International Communication Division (ICD) με θέμα: “U.S. Entreprneeurial Public Diplomacy accorss Continents” με συμβολές από  Ινδία, Ουγκάντα, ΗΠΑ και Ελλάδα. Στο πλαίσιο της ετήσιας Συνεδρίασης του International Communication Division (ICD) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η κα Τσακαρέστου επανεκλέχθηκε Branding Chair Officer και European Research Co-Liaison για 5η συνεχή χρονιά.

 

Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'