ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

Οκτώβριος 2020

 • Η επίκουρη καθηγήτρια Αγγελική Γαζή συμμετέχει σε στρογγυλό τραπέζι στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Το οπτικοακουστικό την εποχή της πανδημίας», Αθήνα, 29 - 31 Οκτωβρίου σε συνδιοργάνωση του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ.

 • Η επίκουρη καθηγήτρια Δήμητρα Ιορδάνογλου συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων #HRAwards.


  Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Alumni TIES του World Learning- Exchange Programs- U.S. Department of State με θέμα “Shaping the Global Narrative on Media Literacy” , 5-9 Οκτωβρίου 2020, μαζί με 70 exchange alumni από όλο  τον κόσμο ως alumna του προγράμματος  Study of U.S. Institutes in Journalism and Media (SUSI, 2015) της Κυβέρνησης των Η.Π.Α.

  Facebook link: https://www.facebook.com/USEmbassyAthens/photos/a.176768949063/10158168551479064/


  Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB, συμμετείχε ως Facilitator και ειδική σε θέματα βιωσιμότητας των πόλεων και μεθοδολογιών design thinking και συν-δημιουργίας στο πρόγραμμα του Impact Hub Athens Denkraum – Good Life & Sustainable Cities, το οποίο διοργανώθηκε παράλληλα σε τρείς ευρωπαϊκές πόλεις από το the BMW Foundation Herbert Quandt in collaboration with Impact Hub. Link: https://athens.impacthub.net/denkraum-athens-sustainable-cities-waste-management/


  Το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ανδρομάχη Γκαζή διδάσκει με ανάθεση το μάθημα «Μουσειακή εκπαίδευση» στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εκπαίδευση και πολιτισμός» του Τμήματος Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. 


  Κεφάλαιο του καθηγητή Γιάννη Σκαρπέλου και της μεταπτυχιακής φοιτήτριας του Τμήματος Έλενας Ντζαφέρη με τίτλο «Η παραγωγή, Κατανάλωση και Διάχυση των Ειδήσεων των Αθλητικών Sites στα Social Media» περιλαμβάνεται στον τόμο «Αθλητισμός: Καλλιτεχνικές, Παιδαγωγικές και Κοινωνιολογικές Διαστάσεις» (εκδ. Πεδίο) που επιμελήθηκαν οι Χ. Ζαραγκα και Ι. Λίτος. Το κεφάλαιο στηρίζεται στη διπλωματική διατριβή της κ. Ντζαφέρη, που εκπονήθηκε με επιβλέποντα τον καθηγητή Γ. Σκαρπέλο. 

  http://e-pediobooks.gr/index.php?route=product/product&product_id=1576&search=Αθλητισμός 


Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'