Μάιος 2021

  • Συμμετοχή της Επίκουρης Καθηγήτριας Ιωάννας Βώβου στο Διεθνές Συνέδριο Celebrity and Crisis / Celebrity in Crisis που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μπολώνια, 11-13 Μαΐου 2021. Θέμα της εισήγησής της: «The ‘New Heroes’ of the Covid 19 Era»  
  • Ο καθηγητής Γιάννης Σκαρπέλος συμμετείχε στη συζήτηση «Η εποχή του Διαδικτύoυ και οι ανθρώπινες σχέσεις από την οπτική γωνία των ανθρωπιστικών επιστημών»που διοργάνωσε το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στις 22/5/2021.

 


Για έκτη συνεχή χρονιά, η «Γέφυρα Μουσικής πάνω από τη Συγγρού» συνδέει τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού), ενώνοντας μουσικούς, φοιτητές/τριες και κοινό σε μια ιδιαίτερη μουσική-πολιτιστική δράση που θα μεταδοθεί σε live πρεμιέρα στο κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο ΥouTube .

 

Η «Γέφυρα» φέτος χτίζεται με πέντε αναθέσεις της Στέγης για έργα νέων συνθετών και συνθετριών, τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν και μεταδίδονται διαδικτυακά, χωρίς αντίτιμο και χρονικό περιορισμό.

 

Live πρεμιέρα: Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, στις 21:00