ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

Εργαστήριο Πολιτισμού VII

410245. Εφαρμοσμένη έρευνα στο πεδίο του πολιτισμού. H' εξαμηνο - Μάρθα Μιχαηλίδου

Το εργαστήριο είναι εστιασμένο στην έρευνα κοινού και πρόσληψης. Το εργαστήριο αποσκοπεί στην εξάσκηση των φοιτητών/τριών στη διατύπωση ερευνητικών ερωτημάτων στο ευρύτερο πεδίο της έρευνας κοινού και πρόσληψης και, με βάση αυτά, τον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή συγκεκριμένων ερευνητικών σχεδίων μικρής κλίμακας, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν λάβει στο μάθημα μεθόδων και τεχνικών του δεύτερου έτους για τη διερεύνηση συγκεκριμένων ερευνητικών ερωτημάτων στο πεδίο του σύγχρονου πολιτισμού.

Εαρινό εξάμηνο 2018-19: Έρευνα κοινού στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η έρευνα κοινού διεξάγεται από το Εργαστήριο Πολιτισμού VII: Εφαρμοσμένη Έρευνα στο Πεδίο του Πολιτισμού του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με διδάσκουσα τη Μάρθα Μιχαηλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος. Για τη δόμηση του ερωτηματολογίου από την πλευρά του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών συνεργάστηκε με το Εργαστήριο η κυρία Ναυσικά Χατζηχρήστου, Ειδική Σύμβουλος Πολιτιστικής Διαχείρισης & Μάρκετινγκ.

Περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'