Εξάμηνα: Α, Β, Γ και Δ

Πρόγραμμα Διδασκαλίας Χειμερινό Εξάμηνο 2019 - 2020 (pdf) 

Πρόγραμμα Σπουδών 2019-20 (pdf)

Πρόγραμμα Διδασκαλίας Προπτυχιακού Εαρινό  Εξάμηνο 2018 - 2019 PDF

Α΄ Κύκλος Σπουδών - Προπτυχιακές Σπουδές

  • Στο Α' εξάμηνο (Α' έτος), όπου το πρόγραμμα σπουδών είναι ενιαίο, προσφέρονται 7 μαθήματα υποχρεωτικά επιλογής και 3 ελεύθερης επιλογής. Από αυτά επιλέγονται 5 μαθήματα με δυνατότητα επιλογής ενός από τα ελεύθερης επιλογής όπου ανάμεσα σε αυτά τα τελευταία προσφέρονται μαθήματα Γλώσσας ειδικότητας στις κοινωνικές επιστήμες στην Γαλλική και τη Ιταλική ενώ προσφέρεται και ένα μάθημα ΜΕΤ από το Τμήμα Ψυχολογίας.

  • Στα Β' εξάμηνο (Α' έτος), όπου το πρόγραμμα σπουδών είναι ενιαίο, προσφέρονται 6 μαθήματα υποχρεωτικά επιλογής και 1 ελεύθερης επιλογής. Στα ελεύθερης επιλογής προσφέρονται δύο μαθήματα ΜΕΤ, το ένα από το Τμήμα Ψυχολογίας και το άλλο από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Από αυτά επιλέγονται 5 μαθήματα.

  • Στο Γ' εξάμηνο (Β' έτος), όπου το πρόγραμμα σπουδών είναι ενιαίο, προσφέρονται 7 μαθήματα υποχρεωτικά επιλογής και 1 ελεύθερης επιλογής. Στα μαθήματα ελεύθερης επιλογής προφέρεται ένα μάθημα ΜΕΤ από το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Από αυτά επιλέγονται 5 μαθήματα.

  • Στο Δ' εξάμηνο (Β' έτος), όπου το πρόγραμμα είναι ενιαίο, προσφέρονται 7 μαθήματα υποχρεωτικά επιλογής. Από αυτά επιλέγονται 5.

Από το Ε' εξάμηνο (Γ΄ έτος) μέχρι το Η' εξάμηνο (Δ' έτος) το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει τρεις κατευθύνσεις ειδίκευσης. Η λειτουργία της κάθε κατεύθυνσης συνδέεται με τα Εργαστήρια τα οποία είναι υποχρεωτικά και ανέρχονται σε γενικές γραμμές σε οκτώ για κάθε κατεύθυνση.

Σημαντικό - Προσοχή !! (2)

Δηλώσεις Μαθημάτων για τη Συμμετοχή στις Εξετάσεις!!

Οι φοιτητές οφείλουν να δηλώνουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν σε κάθε εξάμηνο (εαρινό – χειμερινό) σύμφωνα με τον πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, ούτε να βαθμολογούνται σε μαθήματα που δεν έχουν δηλώσει. Συνεπάγεται ότι ο φοιτητής/τρια θα πρέπει να τα δηλώσει το αντίστοιχο εξάμηνο της επομένης ακαδημαϊκής χρονιάς.

Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'