ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ  2020-2021

Οι δηλώσεις μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου για το Ακαδ. Έτος 2020 - 2021, θα πραγματοποιηθούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κατά το χρονικό διάστημα από 02-04-2021 ως και 10-05-2021.

 

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 

 2. ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ : ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ UREGISTER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,  βλπ.: Στην πλατφόρμα εισαγωγής των κωδικών στο επάνω μέρος την ένδειξη με κόκκινη διαγράμμιση  Uregister

 3. ΠΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

 5. ΞΑΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

 6. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

 7. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

 8. ΠΡΟΣΘΗΚΗ (+) ΣΕ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

 9. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ (απαραίτητη)

 10. ΕΚΤΥΠΩΣΗ (απαραίτητη)

  Για την δήλωση σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκού Έτους 2020-21.
 
Εάν δεν ανοίγει η πλατφόρμα των δηλώσεων παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες:

Αν ο  mozilla δεν ανοίγει την εφαρμογή ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοιτητής/τρια που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος δεν μπορεί να προσέλθει στην εξέταση αυτού του μαθήματος και αν προσέλθει ο βαθμός του/της δεν θα ληφθεί υπόψη.

Για απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης, ο/η φοιτητής /τρια  μπορεί να επικοινωνεί με email στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: foititologio@panteion.gr  και με τα εξής στοιχεία:

 

ΤΜΗΜΑ: Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού        

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ...................................................................................................         

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 41……….…                    

ΠΡΟΒΛΗΜΑ:..........................................................................................................................................  

Διορθώσεις ή συμπληρώσεις της δήλωσης έχει το δικαίωμα  να κάνει ο φοιτητής/τρια  μόνο κατά τη χρονική διάρκεια που διαρκούν οι δηλώσεις.

 

Οι φοιτητές/-τριες έχουν δυνατότητα να εξετάζονται σε κάθε μάθημα δύο φορές στην κάθε ακαδημαϊκή χρονιά, δηλ. στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου και στην επαναληπτική εξεταστική  του Σεπτεμβρίου.

 

Παράμετροι δηλώσεων Πρωτοδήλωτων και Οφειλομένων Μαθημάτων

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ (ΕΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ).

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ή ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ. Δηλ. π.χ. φοιτητής του 3ου εξαμήνου έχει  παράμ. δήλωσης  5 ΥΕ, ή 4ΥΕ και 1 ΜΕΤ (ως μαθήματα ΜΕΤ πρέπει να επιλέγονται αυτά που έχουν τουλάχιστον τα ίδια ECTS με τα μαθήματα του τμήματος)  και οφειλόμενα θα πρέπει να έχει 5 ΥΕ ή 4ΥΕ+ 1 ΕΕ αυστηρά