.

Α ν α κ ο ι ν ώ σ ε ι ς

Υπηρεσίες για φοιτητές/ες με αναπηρία

Η Βιβλιοθήκη-Κέντρο Πληροφόρησης του Παντείου Πανεπιστημίου, βρισκόμενη σε μια διαρκή προσπάθεια άρσης του ψηφιακού και κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται τα ΑμεΑ, καλεί τους φοιτητές με κάθε είδους έντυπο-αναπηρία (οπτική, ακουστική, κινητική, αντιληπτική) να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της βιβλιοθήκη και να γνωρίσουν τις υπηρεσίες πρόσβασης που προσφέρει. Το κάλεσμα ισχύει και για τους φοιτητές που έχουν εισαχθεί με άλλου είδους σοβαρές παθήσεις στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος καθ΄ υπέρβαση 5% του αριθμού εισακτέων.

 

Μπορείτε να δείτε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας στον παρακάτω σύνδεσμό https://tinyurl.com/rh4mey9

 

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών αυτών δέχεται αιτήματα από φοιτητές με εντυποαναπηρία για την μετατροπή σε προσβάσιμους μορφότυπους των συγγραμμάτων τους, κατά προτεραιότητα αλλά και άλλου έντυπου υλικού.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Γεωργία Γραμματικού (+302109201307 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'