.

Α ν α κ ο ι ν ώ σ ε ι ς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ: Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοινώνεται στους/στις υποψήφιους/ες για τις κατατακτήριες εξετάσεις ακαδ. έτους 2021-22 του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού ότι οι γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν  Σάββατο  11 Δεκεμβρίου 2021 ως εξής : 

 • «Εισαγωγή στις Σπουδές των Μέσων»

             Σάββατο  11 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 10:00-12:00, Αίθουσα Α4 (1ος όρ. Νέου Κτιρίου).

 • «Επικοινωνία και Γλώσσα Ι»

            Σάββατο  11 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 13:00 -15:00,  Α4 (1ος όρ. Νέου Κτιρίου).

 • «Εισαγωγή στον Πολιτισμό και τις Πολιτισμικές Σπουδές»

            Σάββατο  11 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 16:00 -18:00,  Α4 (1ος όρ. Νέου Κτιρίου).

  

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι υπέβαλαν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατά την προβλεφθείσα προθεσμία και εφόσον διαθέτουν:

 • έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19, είτε
 • έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης Covid-19  (έχει ισχύ για χρονικό διάστημα 6 μηνών), είτε
 • βεβαίωση πρόσφατου αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (μοριακού ή rapid) COVID-19

Τα έγγραφα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας των προσερχομένων (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Τα πιστοποιητικά ελέγχονται από τα μέλη της Επιτροπής Κατατάξεων, εάν οι εξετάσεις διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή.

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

 • Απαιτείται χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους υποχρεωτικώς, και στους εξωτερικούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.
 • Απαγορεύεται ο συγχρωτισμός στους εσωτερικούς χώρους.
 • Τηρούνται οι μέγιστες δυνατές αποστάσεις μεταξύ όλων των προσώπων.
 • Χρησιμοποιείται αντισηπτικό χεριών.

επικαιροποιημένο πρωτόκολλο αντιμετώπισης κρουσμάτων

https://polhist.panteion.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2942:covid-19&catid=81:2016-06-22-17-31-22&lang=el&Itemid=751

 

 1. Οι υποψήφιοι προς κατάταξη πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αναπηρία και ειδικές μαθησιακές ανάγκες εξετάζονται προφορικά ή γραπτά ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Οι υποψήφιοι δηλώνουν την ανάγκη εξατομικευμένης εξέτασης αποστέλλοντας mail στην Γραμματεία του Τμήματός τους έως Πέμπτη 2.12.2021.
 2. Κάθε υποψήφιος προσκομίζει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς του. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα.
 3. Χρωματιστά μελάνια, εκτός του μπλε και του μαύρου, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση.
 4. Κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα παραδίδει το γραπτό του και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης. Κατ' εξαίρεση, μόνο για λόγους υγείας επιτρέπεται ολιγόλεπτη εγκατάλειψη της αίθουσας και μόνο με τη συνοδεία επιτηρητή.
 5. Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, τετράδια, σημειώματα ή άλλα αντικείμενα εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Επιτροπής Κατατάξεων. Σε αυτόν που αρνείται να παραδώσει τα απαγορευμένα αντικείμενα, ο επιτηρητής που ελέγχει την προσέλευση των υποψηφίων απαγορεύει την είσοδο.
 6. Ο εξεταζόμενος που έχει μαζί του σημειώσεις σχετικές με το εξεταζόμενο μάθημα ή αντικείμενο άλλο από αυτά που επιτρέπονται ή αντιγράφει ή αποπειράται να αντιγράψει ή χρησιμοποιεί κάθε είδους μέσο υποκλοπής ή συνεργεί στην τέλεση τέτοιων πράξεων αποκλείεται εντελώς από τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μαθήματος.
 7. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος αναγράφει στο δοκίμιο απρεπείς εκφράσεις, το δοκίμιό του αποκλείεται από τη διαδικασία βαθμολόγησης.
 8. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να έχουν ενεργοποιημένα τα κινητά τους τηλέφωνα κατά την διάρκεια της εξέτασης. Απαγορεύονται να φέρουν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η διαδικασία προσέλευσης και εξέτασης, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ορίζονται με την επιφύλαξη ενδεχόμενων αλλαγών του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που θα ισχύει κατά την ημερομηνία των εξετάσεων.

 

Επικοινωνία - Contact

e-mail: emme@panteion.gr

 

Τηλ.: - 210-920 1431 Κονίδη Νίκη, 
  εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών
 - 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική,
  εξυπηρέτηση μετ. φοιτητών και υποψ. διδακτόρων
 - 210-920 1064 Καραλής Δημήτρης, 
  Αναπληρωτής Προϊστάμενος 


Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτηρίου]:
                     
κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του Νέου Κτηρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'