ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Π.Μ.Σ. ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Οι δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου για το ακαδ. έτος 2021–2022, θα πραγματοποιηθούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κατά το χρονικό διάστημα από 11-4-2022 έως και 03-5-2022.


ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/EΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

 1. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: https://foit.panteion.gr/declare
 2. ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ UREGISTER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,
  βλπ.: Στην πλατφόρμα εισαγωγής των κωδικών στο επάνω μέρος την ένδειξη με κόκκινη διαγράμμιση Uregister Οδηγίες 
 3. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 4. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
 5. ΞΑΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
 6. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
 7. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
 8. ΠΡΟΣΘΗΚΗ (+) από το menu «Εργασίες»
 9. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ (απαραίτητη)
 10. ΕΚΤΥΠΩΣΗ (απαραίτητη)


Για την δήλωση σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το Πρόγραμμα Σπουδών 2021-22


ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοιτητής/τρια που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος δεν μπορεί να προσέλθει στην εξέταση αυτού του μαθήματος και αν προσέλθει ο βαθμός του/της δεν θα ληφθεί υπόψη.

Για απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης, ο/η φοιτητής /τρια μπορεί να επικοινωνεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με τα εξής στοιχεία:

ΤΜΗΜΑ: Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ...................................................................................................
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 4121Μ….…
ΠΡΟΒΛΗΜΑ:...........................................................................................................................................

Διορθώσεις ή συμπληρώσεις της δήλωσης έχει το δικαίωμα να κάνει ο φοιτητής/τρια μόνο κατά τη χρονική διάρκεια που διαρκούν οι δηλώσεις.

 

Παράμετροι δηλώσεων Μαθημάτων: Οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές που έχουν επιλέξει ΜΕΤ από άλλη κατεύθυνση, θα πρέπει να το συμπεριλάβουν και στην Ηλεκτρονική τους δήλωση ως ΥΑ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όπως ορίζεται στο άρ. 6.5 του Κανονισμού Σπουδών, κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής ή φοιτήτρια επιλέγει τρία μαθήματα ανά εξάμηνο και έξι μαθήματα συνολικά, όπως θα εξειδικεύονται στον Οδηγό Σπουδών. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μπορούν να επιλέξουν, μετά από έγκριση της Συντονιστικής Επιτροπής, ένα μάθημα από τα μαθήματα που προσφέρονται στις άλλες κατευθύνσεις (κατηγορία ΥΑ) του ΠΜΣ ή σε άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών συναφούς γνωστικού περιεχομένου του Παντείου Πανεπιστημίου. Η επιλογή αυτή θα πρέπει να γνωστοποιείται στη Συντονιστική Επιτροπή εγγράφως με την έναρξη της δεύτερης εβδομάδας μαθημάτων του αντίστοιχου εξαμήνου.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος