Σχολή Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού

Σχετικα με το μεταπτυχιακο

 

Το μεταπτυχιακό στην "Πολιτιστική Διαχείριση" ολοκλήρωσε τη λειτουργία του. Το Τμήμα, όπως και τα υπόλοιπα Τμήματα του Παντείου, έχει υποβάλλει τα απαραίτητα έγγραφα για την ανανέωση του μεταπτυχιακού, και μάλιστα με επιπλέον κατευθύνσεις. Μόλις υπογραφεί η υπουργική απόφαση θα ανακοινωθεί στο site η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Το Εργαστήριο Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου  σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και το Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, και το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνδιοργανώνουν το 4ο Θερινό Σχολείο στην Περιβαλλοντική Δημοσιογραφία.

Read more: ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Θερινη Ακαδημια «Διεθνεις Σχεσεις & Πολιτιστικη Διπλωματια»

Ολυμπια, 25-31 Αυγουστου 2014

Η Θερινή Ακαδημία συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού. Στην Ακαδημία θα διδάξουν μέλη της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας στην Αγγλική γλώσσα.

Read more: Θερινη Ακαδημια «Διεθνεις Σχεσεις & Πολιτιστικη Διπλωματια»

πρακτικα διημεριδας για την πολιτιστικη διαχειριση

Διαθέσιμα σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου είναι τα πρακτικά της διημερίδας του μεταπτυχιακού στην Πολιτιστική Διαχείριση, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2013. Τίτλος της διημερίδας ήταν "Διαχείριση Πολιτιστικών Οργανισμών σε περίοδο κρίσης".

Κατεβάστε το αρχείο pdf (14,5 MB).