Σχολή Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού

Ethos Sustainability Forum 2014

Ethnos Sustainability Forum & Awards 2014

Ένα ξεχωριστό για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα event, το Ethos Sustainability Forum 2014, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, στον πολυχώρο “THE HUB EVENTS” από το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ethos Media Α.Ε.. Η διοργάνωση θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής των βραβείων Ethos Sustainability Awards.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ethnos Sustainability Forum & Awards 2014

Δηλωσεις μαθηματων εαρινης περιοδου

Οι δηλώσεις μαθημάτων Β', Δ', ΣΤ', Η', εξαμήνων και επί πτυχίω φοιτητών εαρινής περιόδου ακαδ. έτους 2013-2014, θα γίνονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο  https://foit.panteion.gr/declare από την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 έως και την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

  •  

Δεν μπορείτε να εξεταστείτε σε μαθήματα που δεν έχετε δηλώσει, τυχόν δε εξέτασή τους είναι άκυρη και δεν καταχωρείται η βαθμολογία.
 
  •  
Φοιτητής/α που δεν κάνει δήλωση για δύο συνεχόμενα εξάμηνα διαγράφεται.

 

 

Αιτησεις ορκωμοσιασ

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για τη λήψη πτυχίου στην  εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014, μπορούν να υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας στη Γραμματεία του Τμήματος στις 1 και 8 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αιτησεις ορκωμοσιασ