Δράσεις 2022

Φεβρουάριος 2022

 


  • Για την Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου η Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Γαζή συζητά με την δημοσιογράφο Ιωάννα Νιαώτη. Στην εκπομπή #NaMaste στο Δεύτερο πρόγραμμα.

    spotify
  • Στο 9ο επεισόδιο της εκπομπής "Δίκτυο", #ERTFLIX, με τίτλο "H Ιστορία του Διαδικτύoυ στην Ελλάδα" η Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Γαζή αναφέρεται στις όψεις του διαδίκτυου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

  • Η Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Γαζή συζητά με τον Δημοσιογράφο Νικόλα Ζώη για τα όρια μεταξύ ελευθερίας και λογοκρισίας με αφορμή τις συνωμοσιολογικού χαρακτήρα εκπομπές που φιλοξενούνται στη διαδικτυακή πλατφόρμα μουσικής αναπαραγωγής Spotify, στην Καθημερινή

  • vovou 190222Η Επίκουρη Καθηγήτρια Ιωάννα Βώβου συμμετετείχε στην επιστημονική συζήτηση σχετικά με την παγκοσμιοποίηση της δημοφιλούς κουλτούρας και της κουλτούρας των φαν στο πλαίσιο του «Global Fandom Jamboree Conversation» που διοργανώνεται από τον Σεπτέμβριο του 2021 από τον διεθνούς φήμης ερευνητή Henry Jenkins (Provast Professor of Communication, Journalism, Cinematic Arts Education, University of Southern California) ανάμεσα σε ερευνητές από 50 περίπου χώρες.

Διαβάστε εδώ.


  • O επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Κώστας Καρπούζης μίλησε στην εκπομπή "Ο3" της ΕΡΤ και τις δημοσιογράφους Αλεξία Τζιώνα και Αλεξία Καλαϊτζή σχετικά με το Metaverse, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις κοινωνικές και πολιτισμικές προεκτάσεις του.

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας