Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης είναι Διδάσκων στο Επιστημονικό Πεδίο «Ψυχοκοινωνιολογία και Κατανάλωση των Ψηφιακών Μέσων» στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και Μεταδιδακτορικός Ερευνητής με υποτροφία από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας. Έχει διδάξει στο πεδίο «Πολιτισμός και Κοινωνία» στο Τμήμα Μουσειολογίας (πρώην ΔΟΕΠ&ΤΜ), Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει ολοκληρώσει τη διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Manchester Metropolitan University (Ηνωμένο Βασίλειο) με υποτροφία από το Ίδρυμα Ωνάση και έχει BSc και MSc από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατελεί μέλος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας, καθώς και είναι Fellow, Higher Education Academy (Ηνωμένο Βασίλειο).

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην κατανάλωση ως ένα κοινωνιοψυχολογικό φαινόμενο και στο μετασχηματισμό του «χαρακτήρα» της λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια εποχή αβεβαιότητας, καθώς και σε ευρύτερα ζητήματα καταναλωτικής κουλτούρας, ταυτοτήτων, πολιτισμού και καταναλωτικής συμπεριφοράς με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας στο ψηφιακό περιβάλλον. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας