Χαρτζουλάκη Κατερίνα

Τίτλος διατριβής: "Χρήση αρχαιολογικών μνημείων και χώρων στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα: θεσμικές, ιδεολογικές και πολιτικές διαστάσεις"

Επιβλέπουσα: Ανδρομάχη Γκαζή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Η Κατερίνα Χαρτζουλάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, τελειόφοιτη του τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει διδάξει πολιτισμική ιστορία και φιλοσοφία και έχει ασχοληθεί με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με υποτροφία από το Iδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, με θέμα «Χρήση αρχαιολογικών μνημείων και χώρων στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα: θεσμικές, ιδεολογικές και πολιτικές διαστάσεις».


Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος