Βουκής Μαρίνος

Τίτλος διατριβής: «Ο ρόλος των Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η εφαρμογή θεωρητικών μοντέλων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και η σημασία τους στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος»

Επιβλέπουσα: Μπέττυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Ο Μαρίνος Βουκής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία της Κύπρου. Είναι απόφοιτος (B.Sc.) του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) από το California State University, Fresno στις Η.Π.Α.


Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη διαδικασία και τα πλεονεκτήματα σχετικά με την εφαρμογή της Αειφόρου Ανάπτυξης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.).


Έχει συμμετοχές σε συνέδρια στην Ευρώπη καθώς και δημοσιεύσεις στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.


Σήμερα εργάζεται σε θέση Προϊσταμένου σε Α.Ε.Ι. ενώ η δεκαεξαετής του εργασιακή εμπειρία στην Ανώτατη Εκπαίδευση περιλαμβάνει εργοδότηση σε Α.Ε.Ι. τόσο της Ευρώπης όσο και των Η.Π.Α.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος