Γκαρτζώνης Δημήτρης

Τίτλος διατριβής: "Δημόσιες Πολιτικές και Τουρισμός - Η Περίπτωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου"

Επιβλέπουσα: Μαριάννα Ψύλλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Ο Δημήτρης Γκαρτζώνης γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της Στουτγάρδης και ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 2003. Ζει στη Ρόδο και την περίοδο 2006-2015 εργάστηκε στις τοπικές εφημερίδες «Η Πρόοδος» και «Η Δράσις». Σήμερα εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα «η δημοκρατική» και είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ). Ως ειδικός συνεργάτης της αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Μ. Παπαβασιλείου, έχει αναλάβει την επικοινωνία των δράσεων της διεύθυνσης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Είναι επίσης μέλος της οργανωτικής επιτροπής και της ομάδας επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου.


Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Νέες μορφές μάθησης και εκπαίδευσης» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΤΕΠΑΕΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η έρευνα εστιάζει στην διαδικασία κατασκευής των πολιτικών που υλοποιεί η ΠΝΑΙ ως δημόσιος φορέας, για την προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, στην κατεξοχήν ελληνική τουριστική περιφέρεια.

Ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής έχει εργαστεί για τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και διημερίδων στα Δωδεκάνησα με κύριο θέμα τον τουρισμό. Συμμετείχε επίσης ως εισηγητής σε συνέδρια στην Ελλάδα.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος