Καρατοσίδη Βάλια

Τίτλος διατριβής: "Νευροηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη: Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών βασισμένο στις νευροεπιστήμες"
Επιβλέπουσα: Δήμητρα Ιορδάνογλου, Επίκουρη Καθηγήτρια

 

Η Βάλια Καρατοσίδη μεγάλωσε στα Φάρσαλα και ζει στην Αθήνα. Το 2011 αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Μ.Sc.) στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Health Science Center, University of Texas, USA με εξειδίκευση στη Κλινική Νευροψυχολογία. Από τον Ιούλιο του 2018 εκπονεί τη διατριβή της στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με θέμα «Νευροηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη: Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών βασισμένο στις νευροεπιστήμες» με επιβλέπουσα την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιορδάνογλου Δήμητρα. Έχει εργασθεί εθελοντικά στην Ά Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στα Ιατρεία Μνήμης της Ά Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2014 στελεχώνει ως κλινικός νευροψυχολόγος τη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκαταστάσης Εγκεφαλικών Βλαβών στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών. Έχει διδάξει ψυχολογία της μάθησης, γνωστική νευροψυχολογία, κοινωνική ψυχολογία, βιολογικές βάσεις της συμπεριφοράς, εισαγωγή στην ψυχολογία σε κολλέγια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως η Κλινική Ψυχοπαθολογία, Statistical Analysis of fMRI και μετεκπαιδεύεται στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες στο ΕΠΙΨΥ. Έχει 15 αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα άπτονται στους τομείς της νευροηγεσίας, των κοινωνικών νευροεπιστημών και της ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού.


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ResearchGate/Valia_Cs_Karatosidi


logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος