Καραγεώργου Κατερίνα

Τίτλος διατριβής: «Μουσική και πολιτική ταυτότητα: Το τραγούδι διαμαρτυρίας κατά την περίοδο της ελληνικής κρίσης. Μια κοινωνιολογική προσέγγιση»

Επιβλέπων: Παντελής Βατικιώτης, Επίκουρος Καθηγητής

 

Η Κατερίνα Καραγεώργου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας και του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι απόφοιτη του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Μουσική κουλτούρα και επικοινωνία: Ανθρωπολογικές και επικοινωνιακές προσεγγίσεις της μουσικής», των τμημάτων Μουσικολογίας και Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης πτυχιούχος πιάνου, αρμονίας και αντίστιξης από το Εθνικό Ωδείο.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην κοινωνιολογία της μουσικής, μουσική και  πολιτικά κινήματα, όπως και στις επικοινωνιακές διαστάσεις της μουσικής διαμαρτυρίας.

 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος