Πνευματικού Ελένη

Τίτλος διατριβής: "Πολιτισμικό Τραύμα και Χωρική Μετατόπιση: η χρήση εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας στην περίπτωση της κοινότητας της Ποντοκώμης"

Επιβλέπουσα: Αγγελική Γαζή, Επίκουρη Καθηγήτρια

 

Η Ελένη Πνευματικού είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ειδικεύεται στη σκηνοθεσία, την παραγωγή και το μοντάζ. Είναι επίσης απόφοιτη του διιδρυματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος "Εφαρμοσμένη-Κλινική Κοινωνιολογία & Τέχνη", του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Κοινωνιολογίας) και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Σχολή Καλών Τεχνών).

Από το 2019 είναι ακαδημαϊκή υπότροφος στο Τμήμα Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου διδάσκει εργαστηριακά μαθήματα λήψης και επεξεργασίας εικόνας.

Eργάζεται στην εταιρία οπτικοακουστικών παραγωγών PNEVMA Productions και έχει συμμετάσχει στις ομάδες σκηνοθεσίας και παραγωγής σε πολυάριθμες μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και μουσικά video clips. Έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει πλήθος εκπαιδευτικών βίντεο για μουσεία, χώρους πολιτισμού και εκπαιδευτικά προγράμματα (Erasmus, Horizon 2020, START) και είναι η σκηνοθέτης του TEDxThessaloniki, όπου και επιμελείται τα videos των ομιλιών. Επιπλέον το 2019 εργάστηκε στα Nu Boyana Film Studios στη Σόφια, σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ.

 

Ε-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος