Τσώτσου Βασιλική

Τίτλος διατριβής: "Οι δημόσιες πολιτικές στην εκπαίδευση: Η περίπτωση της μη λεκτικής επικοινωνίας"

Επιβλέπουσα: Μαριάννα Ψύλλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην κατεύθυνση της Πολιτικής Φιλοσοφίας. Αυτή την περίοδο είναι υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και η ακαδημαϊκή της έρευνα σχετίζεται με «το ζήτημα των δημοσίων πολιτικών στην εκπαίδευση και την περίπτωση της μη λεκτικής επικοινωνίας». Είναι υπότροφη από το Ελληνικό Ίδρυμα  Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ).

Είναι η εισηγήτρια του «Athens Bubble Society», ενός ερευνητικού εργαστηρίου που βασίζεται στην ιδέα του παιχνιδιού με την σαπουνόφουσκα και η δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε σχολεία, μουσεία, βιβλιοθήκες, κοινωνικούς χώρους και φεστιβάλ. Τέλος, αποτελεί μέρος της ελληνικής ερευνητικής ομάδας του προγράμματος: «CODES Cultural Diversity Erasmus + Strategies Program», υπό την καθοδήγηση της επιστημονικής υπευθύνου κας Μαριάννα Ψύλλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες: www.bubbleperforming.com.

 

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος