Φελέκης Παναγιώτης

Τίτλος διατριβής: "Το Αστικό Τοπίο στη Λογοτεχνία μέσα από το έργο του  Μ. Καραγάτση"

Επιβλέπουσα: Ελισάβετ Αρσενίου, Καθηγήτρια

 

Ο Παναγιώτης Φελέκης έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία (κλασική) στο Ε.Κ.Π.Α. και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση του Τμήματος Ε.Μ.ΠΟ. του Παντείου. Εργασιακά έχει ασχοληθεί με τον βιβλιοπωλικό και εκδοτικό χώρο για αρκετά χρόνια, καθώς και με την επιμέλεια κειμένων και ηλεκτρονικών ιστοσελίδων. Στο επίκεντρο των ερευνητικών και εργασιακών ενδιαφερόντων του παραμένει η λογοτεχνία, η επικοινωνία, η αστική κοινωνιολογία, η πολιτική και ο πολιτισμός. Στην παρούσα φάση, πραγματοποιεί τη διδακτορική του διατριβή στο Πάντειο, με επιβλέπουσα την καθηγήτρια κα Ελισάβετ Αρσενίου και θέμα «Το Αστικό Τοπίο στη Λογοτεχνία μέσα από το έργο του  Μ. Καραγάτση».

Στην εν λόγω διατριβή επιχειρείται να εξεταστεί το κοινωνικό πλαίσιο της Ελλάδας από το 1930 έως το 1960, μιας εποχής ανακατατάξεων, μέσα από τη συγγραφική οπτική του Μ. Καραγάτση. Στόχος είναι να συσχετιστεί η πραγματικότητα της περιόδου με τη λογοτεχνική αναπαράσταση, προκειμένου να διερευνηθεί, με διεπιστημονικό τρόπο, το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό, και αρχιτεκτονικό τοπίο της ελληνικής κουλτούρας.

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος