Απομακρυσμένη Εξυπηρέτηση Χρηστών - Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης

e-Αιτήσεις – Απομακρυσμένη Εξυπηρέτηση Χρηστών

Σας ενημερώνουμε ότι η ΒιΚεΠ στη προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών, αναβάθμισε την υπηρεσία των Ηλεκτρονικών Αιτημάτων προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκροτημένα οι χρήστες που επιθυμούν δανεισμό βιβλίων, έκδοση νέας κάρτας ή βεβαίωση παράδοσης υλικού.

Συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες που θα βρείτε στο link e-Αιτήσεις στην Αρχική σελίδα της ΒιΚεΠ, το αρμόδιο προσωπικό θα αναλάβει να σας απαντήσει και αν πρόκειται για δανεισμό βιβλίων να σας ενημερώσει  για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε κάποια απορία, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε απευθείας στο mail της Βιβλιοθήκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο Ρωτήστε μας ή στο messenger.

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας