Παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων

Ανακοινώνονται  στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα σπουδών τους με επιτυχία (και στους τρεις κύκλους σπουδών) στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου ακαδημαϊκού έτους 2020 και έχουν καταθέσει αίτηση ορκωμοσίας ότι:

  • Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. Πρωτ. 6579/18-06-2020 εγγράφου της Πρυτάνεως του Παντείου Πανεπιστημίου και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 115744/Ζ1/4-9-2020 (ΦΕΚ 3707/τχ Β΄/4-9-2020): «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους» ανεστάλησαν όλες οι τελετές του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • Η παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων από τους ενδιαφερόμενους (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και διδάκτορες) θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης - ραντεβού (με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος - e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από τη Δευτέρα 25-01-2021 στη θυρίδα της Γραμματείας του Τμήματος. 
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν (οι ίδιοι) τα πτυχία τους από τις Γραμματείες των Τμημάτων χωρίς την ύπαρξη συνοδών μελών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή από οικείο τους πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή θα αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (με έξοδα του παραλήπτη) αφού θα έχει προηγηθεί συνεννόηση, με την Γραμματεία με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Ως ημερομηνία ορκωμοσίας θα αναγράφεται η ημερομηνία που θα ορίσει το Τμήμα.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Φοιτητές και των τριών κύκλων σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό), οι οποίοι δεν έχουν παραστεί σε προηγούμενες ορκωμοσίες μπορούν να προσέλθουν για την παραλαβή των αντιγράφων πτυχίων τους μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης - ραντεβού (με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος - e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

 

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας