Δράσεις 2021

Οκτώβριος 2021

 • Ο Επίκουρος Καθηγητής Παντελής Βατικιώτης συμμετέχει στη διοργάνωση του «Media Literacy and Disinformation Workshop for Greek and Turkish Young Leader»: https://khas.edu.tr/tr/haberler/media-literacy-and-disinformation-online-workshop-greek-and-turkish-young-leaders
 • Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, 2021, στις 19.00, η Μαρίνα Μαρκέλλου, μεταδιδάκτορας του Τμήματος και Επιστημονικά Υπεύθυνη και η Φωτεινή Σαλμούκα, υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος, παρουσιάζουν το ερευνητικό έργο AI TRACE στο ONLINE ADAF 2021. Στην ομιλία, θα παρουσιαστούν οι τομείς έρευνας και οι στόχοι του ερευνητικού έργου, καθώς, επίσης, οι επικείμενες δράσεις του σε συνεργασία με το Athens Digital Arts Festival


  Αν ενδιαφέρεστε για το πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, εφαρμόζονται στο πεδίο της έρευνας κοινού σε μουσεία ή αν θέλετε να γνωρίσετε την ερευνητική ομάδα και να συμμετέχετε στις επικειμένες δράσεις του έργου, εγγραφείτε στο https://online.adaf.gr/events/ai-trace-talk/ ή παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία στο https://online.adaf.gr/home/now-playing/.  

  Περισσότερες πληροφορίες για το ερευνητικό έργο AI TRACE: http://www.ai-trace.gr

  Το ερευνητικό έργο AI TRACE χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης για την Υποστήριξη Μεταδιδακτόρων Ερευνητών/τριών (αρ. έργου 782), υποστηρίζεται από Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και υλοποιείται με την υποστήριξη του Athens Digital Arts Festival.


 • Η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ανδρομάχη Γκαζή και η υποψήφια διδάκτωρ Φωτεινή Σαλμούκα συμμετέχουν στο Διεθνές συμπόσιο Objects and Images of Music in Public and Private Art Museums, Λισαβώνα, 7-9 Οκτωβρίου 2021.

  Η ανακοίνωσή τους έχει τίτλο “Sound as an interpretative tool in museum exhibitions’.

 • Στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ LearnML, στις 14 Οκτωβρίου 2021 ο επίκουρος καθηγητής Κώστας Καρπούζης θα παρουσιάσει, σε online εκδήλωση δύο παιχνίδια, για τη διδασκαλία εννοιών Τεχνητής Νοημοσύνης.
   
  Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή και πρόγραμμα εδώ: https://www.facebook.com/events/162807652693193


 • Εισήγηση του επίκουρου καθηγητή Κώστα Καρπούζη με θέμα «Τα ψηφιακά παιχνίδια σαν εργαλείο για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία» στο 5ο Συνέδριο Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

 • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
 • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
 • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας