Δράσεις 2022

Νοέμβριος 2022

Συνεργασία του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας (J-Lab), του Εργαστηρίου Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού (Media Lab) και του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων (ADandPRLAB) με το iMEdD (incubator for Media Education and Development).


IMEDD x PANTEIOS STORY

Ξεκίνησε η στρατηγική συνεργασία του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας (J-Lab), του Εργαστηρίου Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού (Media Lab) και του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων (ADandPRLAB) με το μη κερδοσκοπικό δημοσιογραφικό οργανισμό iMEdD (incubator for Media Education and Development), για την ανταλλαγή συμβουλευτικής τεχνογνωσίας, τις συνέργειες σε ερευνητικές και δημοσιογραφικές δράσεις, καθώς επίσης και για ακαδημαϊκά προγράμματα αλλά και για τη διάδοση των αποτελεσμάτων αυτής της συνεργασίας στην κοινωνία.

Οι στόχοι αυτής της συνεργασίας είναι:

  • Ανάπτυξη άρθρων υψηλής ποιότητας βασισμένων σε μελέτες σε αντικείμενα ευρύτερου ενδιαφέροντος (σχετικά με την κοινωνία, πολιτική, αθλητισμό, εκπαίδευση, οικονομία ή δημόσια υγεία).
  • Ανταλλαγή τεχνογνωσίας, επιστημονικών μεθόδων και προσεγγίσεων σχετικά με τις σύγχρονες δημοσιογραφικές πρακτικές.
  • Πρόσβαση των φοιτητών/τριών σε πραγματικά προβλήματα και δεδομένα

Το ΠΜΣ στην Πολιτιστική Διαχείριση του Παντείου Πανεπιστημίου και η Εταιρεία Ελλήνων Ιστορικών της Τέχνης (ΕΕΙΤ) διοργανώνουν σεμινάριο με τον Dario Gamboni, ομότιμο καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης του Παν/μίου της Γενεύης, με τίτλο

The Art of Keeping Art Together

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

17.00 - 20.00

Πάντειο Πανεπιστήμιο, αίθουσα Δ1 (4ος όροφος του επταόροφου κτιρίου)

H γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά.

Αναλυτική περιγραφή θα βρείτε εδώ


Συμμετοχή στο Διεθνές Συμπόσιο «Through the Μesh: Media, Borders and Fireworks».

vatikiotis synedrioΣυμμετοχή του Επίκουρου Καθηγητή Παντελή Βατικιώτη ως Προσκεκλημένος Ομιλητής, μαζί με τονGeert Lovink (Institute of Networked Cultures, University of Amsterdam) στο Διεθνές Συμπόσιο «Through theΜesh: Media, Borders and Fireworks» που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στη Λευκωσία στις 2 Νοεμβρίου.

Τίτλος της ομιλίας του Π. Βατικιώτη: «Through the mesh of alternative journalism».

 


 

Participation in the International Symposium "Through the Mesh: Media, Borders and Fireworks".

Participation of Assistant Professor Pantelis Vatikiotis as Invited Speaker, together with Geert Lovink (Institute of Networked Cultures, University of Amsterdam) at the International Symposium "Through the Mesh: Media, Borders and Fireworks", organized by the University of Cyprus, in Nicosia on November 2.

Title of the speech by P. Vatikiotis: "Through the mesh of alternative journalism".


Διάλεξη του επικ. καθηγητή Κ. Καρπούζη με θέμα "Ψηφιακές εφαρμογές και εγκέφαλος" στο πλαίσιο του ΠΜΣ "Athens International master’s Programme in Neurosciences"

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Athens International master’s Programme in Neurosciences” διοργανώνει επιστημονικό σεμινάριο με τίτλο “Ψηφιακές εφαρμογές και εγκέφαλος”

Ο ομιλητής είναι ο κ Κώστας Καρπούζης, Επίκουρος καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2022, στις 13:00, στον Τομέα Φυσιολογίας Ζώων & Ανθρώπου και στην Αίθουσα «Πέτρος Βλάχος», Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι Ελληνικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συνδεθείτε:

Meeting link: https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m79627e988c5c8f1d478b4c240f1c16de

Meeting number: 2732 211 6545, Meeting password: 8FkhsZVg4b3

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας