Συγχαρητήρια επιστολή. Το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο και η συνεργασία του με το ΕΜΠΟ

Η συνεργασία μας αυτή καθεαυτή μάς έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, η δε συμμετοχή σας στην εκδήλωσή μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, για τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιστορίες από πέτρα και μέταλλο» και το αφιέρωμα στον Λουίζο Παρασκευαΐδη, με αφορμή τον εορτασμό των δεκαπέντε χρόνων λειτουργίας του μουσείου μας, συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της. Η προβολή της ταινίας με τις μαρτυρίες των πρώην εργαζόμενων αποτέλεσε το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς σας, και έχει έκτοτε ενταχθεί στο «αφήγημα» του εκθεσιακού μας χώρου.

Πιστεύουμε βαθιά ότι τέτοιες συνεργασίες έχουν πολλαπλά οφέλη για τους εμπλεκόμενους, τόσο σε επίπεδο οργανισμού όσο και σε ατομικό επίπεδο, και πραγματικά προσβλέπουμε σε νέες ευκαιρίες στο μέλλον για την προώθηση κοινών δράσεων. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμβολή σας, και ακόμη περισσότερο για την εμπιστοσύνη σας.

(η επιστολή PDF)

Μετάβαση στον Ιστότοπο του Βιοτεχνικού - Βιομηχανικού Εκπαιδευτικού Μουσείου του Λαυρίου

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας