Παγκόσμιος διαγωνισμός 'BRANDSTORM' από την L’Oréal

Ο Όμιλος L’Oréal πραγματοποιεί από το 1992 έναν παγκόσμιο διαγωνισμό για φοιτητές που ονομάζεται Brandstorm και δίνει την ευκαιρία να αξιολογηθούν από κοντά οι συμμετέχοντες και να εντοπιστούν ταλαντούχοι φοιτητές. Στο διάστημα των 26 ετών που έχει πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός, συμμετείχαν 154.000 φοιτητές από 60 χώρες. Η L’Oréal, κάθε χρόνο προσλαμβάνει παγκοσμίως περίπου 150-200 εργαζομένους μέσω του διαγωνισμού, αφού μέσα από αυτόν οι φοιτητές γνωρίζουν τα στελέχη της L’Oréal που με την σειρά τους ανακαλύπτουν αυτά τα νέα ταλέντα.

H Ελλάδα συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2003 και οι Έλληνες φοιτητές έχουν διακριθεί αρκετές φορές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ελληνική ομάδα, το 2013 κατέλαβε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 45 χώρες.

Οι συμμετέχοντες εργάζονται σε ομάδες των τριών ατόμων για να δημιουργήσουν ένα concept, να έρθουν αντιμέτωποι με τις ιδέες τους και να φέρουν εις πέρας το σκοπό του επιχειρηματικού τους πλάνου. Διεκδικούν σημαντικά βραβεία με το σημαντικότερό φέτος να είναι για τη νικήτρια ομάδα η πρόσληψη της από τη L’Oreal για να εργαστεί στο Station F, ένα από τα μεγαλύτερα Start up hub του κόσμου, που συνεργάζεται με τη L’Oréal. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την ιδέα τους πράξη και να την παρουσιάσουν σε επενδυτές.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού παρέχονται αποκλειστικοί εκπαιδευτικοί πόροι και εξατομικευμένη καθοδήγηση από επαγγελματίες και συνεργάτες του Ομίλου L'Oréal. Ένας τελικός γύρος συγκεντρώνει όλους τους φιναλίστ από όλο τον κόσμο στο Παρίσι σε μια εκδήλωση Tech Fair στην οποία παρουσιάζουν τις ιδέες τους ενώπιον μίας παγκόσμιας επιτροπής που αποτελείται από κορυφαία στελέχη της L'Oréal.

Στο link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό

Επίσης, οι φοιτητές στο συγκεκριμένο link μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. Ακολούθως θα πρέπει να δουλέψουν σε πρώτο στάδιο την ιδέα τους μέχρι τις 22 Μαρτίου (που είναι 3 slides και 1 βίντεο). Η παρουσίαση της συμμετοχής τους θα γίνει τον μήνα Απρίλιο στο πλαίσιο του ελληνικού τελικού στα γραφεία της L'Oréal στην Ελλάδα, με online screening. Ο τελικός υλοποιείται τον μήνα Μάιο στο Παρίσι.

web site: brandstorm.loreal.com - Facebook: lorealbrandstormofficial - Instagram: loreal_brandstorm

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας