Προγράμματα πρακτικής άσκησης με έμμισθη 8μηνη σύμβαση του ΤΑΙΠΕΔ

To TAIΠΕΔ είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος και σύγχρονος οργανισμός που λειτουργεί με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. Σε αυτό το πλαίσιο το Ταμείο προσφέρει την ευκαιρία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων να εφαρμόσουν την επιστημονική τους γνώση και να συμβάλλουν στο όραμα του Ταμείου, αποκτώντας εμπειρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας.

To Ταμείο ανακοινώνει τη συνεργασία του με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως το Ε.Μ.Π και το Πάντειο Πανεπιστήμιο και προσφέρει τη δυνατότητα σε φοιτητές/φοιτήτριες ή απόφοιτους να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία με 8μηνη σύμβαση. Το πρόγραμμα συνεργασίας του ΤΑΙΠΕΔ με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα εφαρμόζεται 2 φορές κατ’ έτος και οι θέσεις εργασίας θα προκύπτουν ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη θέση (έμμισθη σύμβαση 8 μηνών) θα βρείτε εδώ

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας