Συμμετοχή φοιτητών σας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament είναι ξανά γεγονός! Για 4 η συνεχή χρονιά, ο Διαγωνισμός επιστρέφει υποσχόμενος δυνατές αναμετρήσεις σε εξ αποστάσεως αλλά και δια ζώσης διαπραγματεύσεις.

Το εγχείρημα διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή.

Με γνώμονα πάντα την αριστεία και τη σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, στόχος του Διαγωνισμού είναι να δώσει σε φοιτητές και φοιτήτριες εφόδια που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Ομάδες των 3 απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις διαπραγματευτικές, ρητορικές και άλλες δεξιότητές τους, και να ενισχύσουν την ικανότητά τους να συνδιαλέγονται στρατηγικά επί διάφορων ζητημάτων. Ο Διαγωνισμός στηρίζεται στο βιωματικό τρόπο μάθησης και αποβλέπει στη μεταλαμπάδευση πρακτικών γνώσεων και εμπειριών που αποτελούν κλειδί για τη μετάβαση των φοιτητών στον ραγδαία μεταβαλλόμενο εργασιακό χώρο.

Το ΑΝΤ2022 αποτελείται από μια προκριματική φάση η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 14-15 Μαΐου, τον ημιτελικό και τον τελικό γύρο οι οποίοι αυτή τη χρονιά θα λάβουν χώρα δια ζώσης 28 και 29 Μαΐου αντίστοιχα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επιλύσουν απαιτητικά ζητήματα και να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα τους αποτελεσματικά. Παράλληλα, θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και στελέχη του εργασιακού περιβάλλοντος με πολυετή εμπειρία.


Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, σε ομάδες ή και ατομικά, έως τις 17 Απριλίου 2022 στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού: Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Athens Negotiations Tournament, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://ant.aueb.gr/ και τους ομώνυμους λογαριασμούς του Διαγωνισμού στα social media.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας