Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου για το ακαδ. Έτος 2021 - 2022, θα πραγματοποιηθούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κατά το χρονικό διάστημα από 12-04-2022 ως και 10-05-2022 (ώρα 23:50).


ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

  • ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: https://foit.panteion.gr/declare
  • ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ UREGISTER ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, (βλπ.: Στην πλατφόρμα εισαγωγής των κωδικών στο επάνω μέρος την ένδειξη με κόκκινη διαγράμμιση Uregister -Οδηγίες)
  • ΠΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΞΑΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
  • ΠΡΟΣΘΗΚΗ (+) ΣΕ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ
  • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ( απαραίτητη)
  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ( απαραίτητη)


Για την δήλωση σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοιτητής/τρια που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος δεν μπορεί να προσέλθει στην εξέταση αυτού του μαθήματος και αν προσέλθει ο βαθμός του/της δεν θα ληφθεί υπόψη.

Για απορίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης, ο/η φοιτητής /τρια μπορεί να επικοινωνεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με τα εξής στοιχεία:

ΤΜΗΜΑ: Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ...................................................................................................
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 41……….…
ΠΡΟΒΛΗΜΑ:......................................................................................................................

Διορθώσεις ή συμπληρώσεις της δήλωσης έχει το δικαίωμα να κάνει ο φοιτητής/τρια μόνοκατά τη χρονική διάρκεια που διαρκούν οι δηλώσεις.

Οι φοιτητές/-τριες έχουν δυνατότητα να εξετάζονται σε κάθε μάθημα δύο φορές στην κάθε ακαδημαϊκή χρονιά, δηλ. το Φεβρουάριο και το Σεπτέμβριο.

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος