Κάλεσμα για τα εσωτερικά πρωταθλήματα του Παντειακού Γυμναστηρίου

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού που ενδιαφέρονται για Ποδόσφαιρο (5vs5), Μπάσκετ και Βόλει να δηλώσουν συμμετοχή στα εσωτερικά πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλει που διοργανώνει το Γυμναστήριο του Παντείου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αφορούν:

  • Είτε μεμονωμένες δηλώσεις αθλητών-τριών, οι οποίοι-ες θα τοποθετηθούν σε ομάδες (κατά προτίμηση ανά τμήμα-έτος) από το Γυμναστήριο. Η δήλωση περιλαμβάνει (α) Άθλημα, (β) Ονοματεπώνυμο, (γ) Τμήμα, (δ) Έτος και (ε) στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό).
  • Είτε δηλώσεις Ομάδων, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν το τμήμα (ή και το έτος σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής). Σε αυτήν την περίπτωση τη δήλωση στέλνει ο/η εκπρόσωπος της Ομάδας και περιλαμβάνει (α (α) Άθλημα (β) Ονοματεπώνυμο αθλητ(ρι)ών, (γ) τμήμα, (δ) έτος και (ε) στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό τηλέφωνο). Οι ομάδες δικαιούνται να διαθέτουν και έναν/μια «φιλοξενούμενο-η» παίκτη-τρια*

Μετά το πέρας των δηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση των αγώνων και θα δρομολογηθεί το πρόγραμμα των αγώνων. Οι δηλώσεις γίνονται με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως 5 Νοεμβρίου 2022 . Για περισσότερες πληροφορίες στο 2109025717, και ώρες 11.00-14.00, Δευτέρα με Παρασκευή.

* Στη διοργάνωση γίνονται δεκτοί φοιτητές κι από άλλα Πανεπιστήμια. Δεν απαιτείται η καταβολή οικονομικού αντιτίμου."

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας