ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η διοίκηση του μουσείου έχει αποφασίσει να δοθεί μια θέση πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ σε ένα/μία σπουδαστή/στρια του τμήματός μας για το διάστημα Σεπτέμβριος-Οκτώβριος του 2023. Η θέση έχει κατοχυρωθεί ήδη στο πρόγραμμα Atlas.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τοΊδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή για να ξεκινήσει η διαδικασία της επιλογής. Όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας και επικοινωνίας αναγράφονται παρακάτω:

 

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή (ΙΒΕΓ) προσφέρει σε νέους και νέες τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών (Visitors Experience) του Μουσείου του στην Αθήνα (Ερατοσθένους 13, 11635 Αθήνα) που περιλαμβάνει απασχόληση στους τομείς υποδοχής, παροχής πληροφοριών, βοήθειας στην υλοποίηση εκδηλώσεων και εργαστηρίων, πραγματοποίησης ξεναγήσεων, εποπτείας εκθεσιακών χώρων κλπ. Οι συμμετέχοντες, μέσα από το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μεταξύ άλλων, δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, προσαρμοστικότητας και οργάνωσης, και να εντρυφήσουν στις δομές και στους μηχανισμούς λειτουργίας ενός πολιτιστικού φορέα παγκόσμιας φήμης.

Προϋποθέσεις
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό σημείωμά τους, μαζί με ένα σύντομο συνοδευτικό, στο οποίο θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο ΙΒΕΓ, καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη συνέχεια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. Η θέση είναι ανοικτή σε νέους και νέες με δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).
  3. Πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον C1. Η γνώση δεύτερης γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2 θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.
  4. Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής από την οποία προκύπτει η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα.
  5. Υπευθυνότητα και ωριμότητα.
  6. Προθυμία και όρεξη για την διεκπεραίωση των καθηκόντων.

Το σύνολο της σχετικής με το παρόν Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης αλληλογραφίας (τυχόν πληροφοριών ή/και διευκρινήσεων συμπεριλαμβανομένων) θα πραγματοποιείται μόνο εγγράφως, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες ή/και τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία δεν θα παρέχονται τηλεφωνικά.

Κατόπιν παραλαβής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μετά των σχετικών δικαιολογητικών, και ενδελεχούς αξιολόγησης των προσόντων του κάθε υποψηφίου, το ΙΒΕΓ δύναται να καλέσει σε συνέντευξη όσους υποψηφίους κρίνει, κατά την απόλυτη ελεύθερη κρίση του. Δεν υφίσταται καμία υποχρέωση για το ΙΒΕΓ παροχής εξηγήσεων σχετικά με την πρόκληση ή μη σε συνέντευξη ή με την επιλογή ή μη υποψηφίων.

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας