Φεβρουάριος 2020

 

 
  • Έκδοση του α΄ τεύχους του ηλεκτρονικού περιοδικό QubIt για τις φανερές και τις κρυφές όψεις του διαδικτύου. Τo περιοδικό δημιουργήθηκε από φοιτήτριες και φοιτητές του Τμήματος στο πλαίσιο του εργαστηρίου «Οψεις του Διαδικτύου - Κριτικές Προσεγγίσεις» υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του εργαστηρίου, επίκουρου καθηγητή Παντελή Βατικιώτη.

  • Διοργάνωση του 20ού ετήσιου Crisis Simulation Management Training διάρκειας μίας εβδομάδας στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων- ADandPRLAB, το οποίο διοργάνωσαν η επικεφαλής του εργαστηρίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου και η συνεργάτις-διδάσκουσα Μάνια Ξένου, CEO Reliant Communications. Συμμετείχαν 88 φοιτητές.
    Link: https://medium.com/crisis-management-simulation-lab-by-adandprlab-at/confronting-a-crisis-a-week-of-simulation-training-through-our-teams-daily-diaries-ed8e447ef28e
  • Για πέμπτη χρονιά, η «Γέφυρα Μουσικής πάνω από τη Συγγρού» συνδέει τη Στέγη με το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Φέτος, ακούμε συνθέτες και έργα - σταθμούς της σύγχρονης μουσικής, νέους δημιουργούς, ερμηνευτές που τολμούν το αναπάντεχο.

    Στην πρώτη συναυλία (5 Φεβρουαρίου), απολαμβάνουμε ένα πανόραμα έργων για φωνή του 20ού και 21ου αιώνα με μια επιλογή γερμανικών lieder, αποσπασμάτων από όπερες του Ligeti και της Unsuk Chin και έργων όπου η γλώσσα γίνεται φώνημα ή συνδυάζεται με ηλεκτρονικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια ανάθεση της Στέγης στην Κατερίνα Τζεδάκη.


    Τη δεύτερη βραδιά (6 Φεβρουαρίου), τη σκηνή μοιράζονται ένα πιάνο με ουρά, ένα ανοιχτό όρθιο πιάνο, ένα τσέμπαλο, ένα Rhodes piano, ένα toy piano και ένα βιολί, στους πλέον απροσδόκητους συνδυασμούς.

    Τέλος, θα ακούσουμε το πλούσιο ηχόχρωμα ενός κουιντέτου ξύλινων πνευστών στις δημοφιλείς “6 Μπαγκατέλες” του Λίγκετι, έργα Ελλήνων συνθετών που περιλαμβάνουν και μια ανάθεση της Στέγης στον ανερχόμενο νέο συνθέτη Στυλιανό Δήμου, καθώς και έργα εμπνευσμένα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, από το τραγούδι των πουλιών (7 Φεβρουαρίου).

    Δείτε το πρόγραμμα εδώ
   
  • Η επίκουρη Καθηγήτρια Δήμητρα Ιορδάνογλου, συμμετείχε ως προσκεκλημένη ομιλήτρια στο σεμινάριο που οργάνωσε ο ΟΑΕΔ με θέμα «Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων Εργασιακών Συμβούλων Εργοδοτών»
 
  • Το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 η Επίκουρη Καθηγήτρια Δήμητρα Ιορδάνογλου  διδάσκει με ανάθεση το μάθημα «Διαχείριση Ποικιλομορφίας και Εσωτερική Συμβουλευτική» στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας