Ζόγκα Έλενα-Αντιγόνη

Τίτλος διατριβής: "Πολιτιστικές Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και Βιώσιμη Ανάπτυξη"

Επιβλέπων: Νίκος Λέανδρος, Καθηγητής

 

Η Αντιγόνη Ζόγκα γεννήθηκε στην Αργεντινή και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, και Οπτικοακουστικά Μέσα στο Universitat de Barcelona (πρόγραμμα Erasmus), ενώ ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί σε Ελλάδα και Ιταλία ως συντάκτρια και κριτικός σε εφημερίδες και περιοδικά, σε κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές, και έχει συνεργαστεί με φεστιβάλ και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία, το μυθιστόρημα Ελένα Μοράδο, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Κέδρος, και τη συλλογή διηγημάτων Κιντσούγκι, από τις εκδόσεις Ιωλκός. Υπήρξε Υπεύθυνη Λειτουργίας στο πρότυπο εκκολαπτήριο νεανικής επιχειρηματικότητας Orange Grove, και είναι μέντορας στο δίκτυο του Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη, στον τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης. 


 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Cultural Startups in Greece and Sustainable Growth

Antigone Zogka was born in Argentina and grew up in Greece. She studied Theatre Studies at the National and Kapodistrian University of Athens, Audiovisual Media at the Universitat de Barcelona (Erasmus program), and holds a master’s degree in Cultural Management from the Panteion University. She has worked in Greece and in Italy as an editor and critic for magazines and newspapers, in film and theatre productions, and has collaborated with festivals and cultural organizations. Her novel Elena Morado was published by Kedros Editions and her short stories Kintsugi by Iolkos Publications. She worked with the startup incubator Orange Grove as Operations Manager, and is part of the pro bono Mentor Network of the Bodossaki Foundation at Social Dynamo, sharing her skills and expertise in the Cultural Management Field. She is currently working on her PhD research titled “Cultural Startups in Greece and Sustainable Growth”, under the supervision of Professor Nikos Leandros.

Μεσσήνη Σοφία

Τίτλος διατριβής: "Εξόρυξη μεγάλων δεδομένων (Data Mining) στην πολιτική επιστήμη –Σκιαγραφώντας το πολιτικό πεδίο της Ελλάδας"

Επιβλέπων: Γιάννης Σκαρπέλος, Καθηγητής

 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών «Νέων Μέσων και Δημοσιογραφίας» από το ίδιο Πανεπιστήμιο, ενώ οι προπτυχιακές της σπουδές είναι αρχικά στον τομέα της Λογιστικής (2001-2005) Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και ακολούθως στον τομέα της Δημοσιογραφίας (2008-2012), στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Επικοινωνία και τα Νέα Μέσα, στη Δημοσιογραφία, στη Σημειωτική Ανάλυση της Πολιτικής Συμπεριφοράς, στην Επιστήμη των Δεδομένων (Data Science), στην Εξόρυξη αυτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook), την Ανάλυση Συναισθήματος και Περιεχομένου και στη Πολιτική Επικοινωνία.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης, του Πανελλήνιου Συλλόγου Επιστημόνων Δημοσιογραφίας Μέσων και Πολιτισμού και της Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας .

Έχει διακριθεί με την 4η θέση εύφημης μνείας, ανάμεσα σε 93 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins για την οπτικοποίηση δεδομένων που αφορούσαν τα κρούσματα του κορονοϊου σε πραγματικό χρόνο.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κοντολάτου Μαριάννα

 Τίτλος διατριβής: “Οι προκλήσεις στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος: Δρώντες και Δημόσιες Πολιτικές”

Επιβλέπουσα: Μαριάννα Ψύλλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Η Μαριάννα Κοντολάτου με καταγωγή από τη Μάνη, μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και ζει. Σπούδασε Επικοινωνία, Μάρκετινγκ και Δημόσιες σχέσεις στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έπειτα, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με τίτλο «Νέα Μέσα και Δημοσιογραφία» με «άριστα» στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, πραγματοποιώντας την πρώτη της έρευνα επί του προσφυγικού ζητήματος, από το 2015, για τη συγγραφή της μεταπτυχιακής διπλωματικής της εργασίας με τίτλο «Το προσφυγικό ζήτημα: Δρώντες και Δημόσιες Πολιτικές. Από τον Ιούνιο του 2018, εκπονεί τη διατριβή της στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου με θέμα: «Οι προκλήσεις στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος: Δρώντες και Δημόσιες Πολιτικές. Επιβλέπουσα της διατριβής της στο Πάντειο είναι η Αναπληρώτρια καθηγήτρια κα Μαριάννα Ψύλλα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Πολιτική Επικοινωνία, Επικοινωνία και ΜΜΕ, Δημοσιογραφία και Social Media, το Προσφυγικό Ζήτημα, την Πολιτισμική Δημοσιογραφία και την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τις Δημόσιες Πολιτικές, αλλά και το Digital Marketing και την Πολυμεσική Αφήγηση.

Αποτελεί μέλος της ερευνητικής ομάδας του Παντείου του διεθνούς προγράμματος “Erasmus+Strategies Πολιτισμική Διαφορετικότητα CODES”. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα CODES συνιστά ένα διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα (Erasmus+ key action 1: Strategic Partnerships), που υπό το συντονισμό του Πανεπιστημίου Lumière Lyon 2 της Γαλλίας, φέρνει σε συνεργασία ερευνητικές ομάδες πανεπιστημίων έξι ευρωπαϊκών χωρών (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία), με σκοπό την άμεση σύνδεση του πανεπιστημίου με την κοινωνία και τον καθορισμό του ρόλου της εκπαίδευσης στη διαχείριση της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας.

Αρθρογραφεί επίσης στο Medium, ενώ έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Spam Radio.gr , όπου ασχολήθηκε με το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ για θέματα μετανάστευσης στο εξωτερικό και τα προγράμματα Erasmus. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως αρθρογράφος σε sites και ως social media editor, ενώ συμμετείχε στο 23ο Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων υπό τη διοργάνωση της ΜΚΟ “Safia” (Student Association for International Affairs) ως μέλος της ακαδημαϊκής επιτροπής αξιολόγησης, των προτάσεων που κατατέθηκαν από τις επιτροπές των βουλευτών-φοιτητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κωνσταντοπούλου Ολυμπία

Τίτλος διατριβής: "Ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός ρόλος το Ραδιοφώνου στην Ελλάδα 1938-1966"  

Επιβλέπων: Νίκος Μπακουνάκης, Καθηγητής

 

Η Ολυμπία Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου: τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών, «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός». Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές ΠΜΣ:«Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστήμων). Η διπλωματική της εργασία, «Οικογενειακή Φωτογραφία και Μνήμη» αφορούσε στη διερεύνηση του ρόλου των οικογενειακών φωτογραφιών, ως συναισθηματικά φορτισμένα κοινωνιογράμματα, στη συγκρότηση του οικογενειακού αφηγήματος. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν ζητήματα της κοινωνιολογίας του πολιτισμού: μέσα επικοινωνίας, πολιτιστικές και πολιτικές πρακτικές. Σε αυτό το ερευνητικό πεδίο έχει συμμετοχές και εισηγήσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις.


Η διατριβή αυτή επιχειρεί μια κοινωνιολογική μελέτη ενός παλαιού μέσου, του ελληνικού ραδιοφώνου, στα πρώτα 28 χρόνια του βίου του. Εστιάζει στη μελέτη των καινοτομιών που εισάγει το ραδιόφωνο στα ΜΜΕ, όπως νέα αφηγηματικά και τεχνικά μέσα, περιεχόμενο, αλλά και στη διερεύνηση της ελληνικής ραδιοφωνικής εμπειρίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στον κοινωνικό και ατομικό βίο (πρακτικές και νοηματοδοτήσεις).

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Νικολακέα Ηρώ

nikolakeaΗ Ηρώ Νικολακέα είναι Αρχιτέκτων με σπουδές στο Victoria University of Manchester, στην AA School of Architecture, London και στο Oxford Brookes University.

Εργάζεται ως Αρχιτέκτων από το 1989 στο Λονδίνο και την Αθήνα. Στο Λονδίνο, ως μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου DEGW, ασχολήθηκε με το σχεδιασμό γραφείων και χώρων εργασίας στην Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, ενώ στην Αθήνα, ως επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου IN Architects, με την μελέτη και επίβλεψη κτιρίων γραφείων, κατοικιών, ξενοδοχείων, οικιστικών συνόλων, πολιτιστικών κέντρων και μουσείων όπως επίσης με την προστασία, αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και παραδοσιακών κτιρίων.

Από το 2002, εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ως επικεφαλής Αρχιτέκτων των αρχαιολογικών χώρων Μυκηνών και Διρού ενώ από 2016, είναι Υπεύθυνη Παραγωγής Εκθέσεων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της έκθεσης «Το ΕΜΣΤ στην documenta 14. ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ. Η Συλλογή του ΕΜΣΤ», στο Fridericianum, Kassel, το 2017, καθώς της πρώτης περιοδικής έκθεσης του ΕΜΣΤ στο νέο κτήριο ΦΙΧ, με τίτλο «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα» το 2016.

Είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου στο πεδίο της βιώσιμης ανάπτυξης των μουσείων, με θέμα τον πολιτιστικό άξονα της Λεωφόρου Συγγρού με επιβλέποντα τον Καθηγητή Νίκο Λέανδρο.


e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Νικολακέα Ηρώ

Τίτλος διατριβής: "Ο πολιτιστικός άξονας της Λεωφόρου Συγγρού"

Επιβλέπων: Νίκος Λέανδρος, Καθηγητής

 

Η Ηρώ Νικολακέα είναι Αρχιτέκτων με σπουδές στο Victoria University of Manchester, στην AA School of Architecture, London και στο Oxford Brookes University.

Εργάζεται ως Αρχιτέκτων από το 1989 στο Λονδίνο και την Αθήνα. Στο Λονδίνο, ως μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου DEGW, ασχολήθηκε με το σχεδιασμό γραφείων και χώρων εργασίας στην Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, ενώ στην Αθήνα, ως επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου IN Architects, με την μελέτη και επίβλεψη κτιρίων γραφείων, κατοικιών, ξενοδοχείων, οικιστικών συνόλων, πολιτιστικών κέντρων και μουσείων όπως επίσης με την προστασία, αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων και παραδοσιακών κτιρίων.

Από το 2002, εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού ως επικεφαλής Αρχιτέκτων των αρχαιολογικών χώρων Μυκηνών και Διρού ενώ από 2016, είναι Υπεύθυνη Παραγωγής Εκθέσεων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων, ήταν υπεύθυνη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της έκθεσης «Το ΕΜΣΤ στην documenta 14. ΑΝΤΙΔΩΡΟΝ. Η Συλλογή του ΕΜΣΤ», στο Fridericianum, Kassel, το 2017, καθώς της πρώτης περιοδικής έκθεσης του ΕΜΣΤ στο νέο κτήριο ΦΙΧ, με τίτλο «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα» το 2016.

 


Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Στάμου Μιχαήλ

Τίτλος διατριβής: "Ο ρόλος των ΜΜΕ της ΠΓΔΜ στο ζήτημα της ονομασίας μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι"

Επιβλέπων: Νίκος Μπακουνάκης, Καθηγητής

  • Ο Μιχάλης Στάμου ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου από το 1985 και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.
  • Έχει αποκτήσει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
  • Εργάζεται στo υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ενώ έχει υπηρετήσει ως ακόλουθος Τύπου στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής πρεσβείας στη Λισσαβώνα και στο Γραφείο Συνδέσμου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Σκόπια.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καρατοσίδη Βάλια

Τίτλος διατριβής: "Νευροηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη: Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών βασισμένο στις νευροεπιστήμες"
Επιβλέπουσα: Δήμητρα Ιορδάνογλου, Επίκουρη Καθηγήτρια

 

Η Βάλια Καρατοσίδη μεγάλωσε στα Φάρσαλα και ζει στην Αθήνα. Το 2011 αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές (Μ.Sc.) στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Health Science Center, University of Texas, USA με εξειδίκευση στη Κλινική Νευροψυχολογία. Από τον Ιούλιο του 2018 εκπονεί τη διατριβή της στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με θέμα «Νευροηγεσία και συναισθηματική νοημοσύνη: Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών βασισμένο στις νευροεπιστήμες» με επιβλέπουσα την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιορδάνογλου Δήμητρα. Έχει εργασθεί εθελοντικά στην Ά Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στα Ιατρεία Μνήμης της Ά Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2014 στελεχώνει ως κλινικός νευροψυχολόγος τη Μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκαταστάσης Εγκεφαλικών Βλαβών στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών. Έχει διδάξει ψυχολογία της μάθησης, γνωστική νευροψυχολογία, κοινωνική ψυχολογία, βιολογικές βάσεις της συμπεριφοράς, εισαγωγή στην ψυχολογία σε κολλέγια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως η Κλινική Ψυχοπαθολογία, Statistical Analysis of fMRI και μετεκπαιδεύεται στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες στο ΕΠΙΨΥ. Έχει 15 αναρτημένες ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα άπτονται στους τομείς της νευροηγεσίας, των κοινωνικών νευροεπιστημών και της ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού.


Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ResearchGate/Valia_Cs_Karatosidi


Γκαρτζώνης Δημήτρης

Τίτλος διατριβής: "Δημόσιες Πολιτικές και Τουρισμός - Η Περίπτωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου"

Επιβλέπουσα: Μαριάννα Ψύλλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

 

Ο Δημήτρης Γκαρτζώνης γεννήθηκε στην Ξάνθη και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της Στουτγάρδης και ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 2003. Ζει στη Ρόδο και την περίοδο 2006-2015 εργάστηκε στις τοπικές εφημερίδες «Η Πρόοδος» και «Η Δράσις». Σήμερα εργάζεται στην καθημερινή εφημερίδα «η δημοκρατική» και είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ). Ως ειδικός συνεργάτης της αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, Μ. Παπαβασιλείου, έχει αναλάβει την επικοινωνία των δράσεων της διεύθυνσης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Είναι επίσης μέλος της οργανωτικής επιτροπής και της ομάδας επικοινωνίας του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου.


Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Νέες μορφές μάθησης και εκπαίδευσης» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΤΕΠΑΕΣ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η έρευνα εστιάζει στην διαδικασία κατασκευής των πολιτικών που υλοποιεί η ΠΝΑΙ ως δημόσιος φορέας, για την προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο, στην κατεξοχήν ελληνική τουριστική περιφέρεια.

Ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής έχει εργαστεί για τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και διημερίδων στα Δωδεκάνησα με κύριο θέμα τον τουρισμό. Συμμετείχε επίσης ως εισηγητής σε συνέδρια στην Ελλάδα.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


logo     pistopoiisi 2circles

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών/ών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • Eξυπηρέτηση Φοιτητών/ών: 210-920 1428 [Θεοδώρου Βασιλική] & 210-920 1064 [Δημήτρης Καραλής] 
  • Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας: Δημήτρης Καραλής, τηλ. 210-920 1064