Παροχή e-mail στους προπτυχιακούς φοιτητές

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ανακοινώνει την έναρξη της δωρεάν πρόσβασης στις υπηρεσίες του GSuite for Education της Google, με σημαντικότερη υπηρεσία τον ιδρυματικό ηλεκτρονικό λογαριασμό (e-mail) για προπτυχιακούς φοιτητές.

 

Η υλοποίηση έγινε μέσω της συνεργασίας με την ΕΔΥΤΕ Α.Ε. & τη Gunet στα πλαίσια του Έργου Ήφαιστος.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι της μορφής @edu.panteion.gr και αφορούν αποκλειστικά προπτυχιακούς φοιτητές.

 

Η υπόλοιπη κοινότητα (διδακτικό προσωπικό, γραμματείες, διοικητικές δομές, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.) συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις της μορφής @panteion.grH παροχή αυτή δίνεται για την εξυπηρέτηση εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών των προπτυχιακών φοιτητών, στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής λειτουργίας των Τμημάτων και του Πανεπιστημίου.

 

Δικαίωμα χρήσης δίνεται σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού λογαριασμού τους (Uregister), και διατηρείται μέχρι την ημερομηνία αποφοίτησης τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ενεργοποίηση από τους προπτυχιακούς φοιτητές των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείο της μορφής @edu.panteion.gr είναι απαραίτητη για την διευκόλυνση της πρόσβασης σε εκπαιδευτικές και διοικητικές υπηρεσίες (όπως ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, επικοινωνία με τις Γραμματείες κλπ)

 

Όταν ενεργοποιήσετε το παντειακό email πρέπει άμεσα να κάνετε είσοδο και στο eclass για να ενημερωθεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ το προφίλ σας στην πλατφόρμα. Διαφορετικά, η πλατφόρμα δεν αποθηκεύει πλέον το προσωπικό σας email.

 

 

 

 

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας