Χαιρετισμός πρωτοετών φοιτητών/τριών

Αγαπητές πρωτοετείς φοιτήτριες και αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές

 

Εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και εκ μέρους της Γραμματείας μας, σας καλωσορίζω στο Τμήμα μας και σας συγχαίρω για την επιτυχία σας.

 

Τα χρόνια των σπουδών είναι σημαντικά, όμορφα και δημιουργικά, διότι είναι τα χρόνια που ανοίγεστε στη ζωή και διαμορφώνετε τη σκέψη και την προσωπικότητά σας. Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε με πίστη στις δυνάμεις σας, με αγάπη για τη γνώση και με μεράκι για το αντικείμενο των σπουδών σας.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερα για την εγγραφή σας, αλλά και για τους τρόπους διδασκαλίας του χειμερινού εξαμήνου, ενώ θα οργανώσουμε και μια υποδοχή και ενημέρωσή σας είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, αναλόγως των υγειονομικών συνθηκών.

 

Φροντίστε να ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπο του Τμήματος, όπου αναρτώνται όλες οι πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες και είναι το επίσημο κανάλι επικοινωνίας μας με εσάς.

 

Εύχομαι η ζωή σας στο Τμήμα να διευρύνει τους ορίζοντές σας, να βαθύνει τη σκέψη σας και να θρέψει τα όνειρά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Θα είμαστε δίπλα σας.

 

Η πρόεδρος,

Ανδρομάχη Γκαζή

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση φοιτητών 

210-920 1064 Καραλής Δημήτρης,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος