Χαιρετισμός πρωτοετών φοιτητών/τριών

G M Klimis Panteion CMCΑγαπητές πρωτοετείς φοιτήτριες και αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές

Εκ μέρους του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και εκ μέρους της Γραμματείας μας σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στο Τμήμα μας, σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας και σας εύχομαι μια δημιουργική και εποικοδομητική ακαδημαϊκή χρονιά!

Τα χρόνια των σπουδών είναι σημαντικά, όμορφα και δημιουργικά καθώς σηματοδοτούν ένα νέο κύκλο στη ζωή σας με νέες προκλήσεις, καινούριες εμπειρίες και αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να διαμορφώσετε το μέλλον σας. Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε με πίστη στις δυνάμεις σας, με αγάπη για τη γνώση, με μεράκι για το αντικείμενο των σπουδών σας διατηρώντας μια θετική στάση απέναντι στις νέες προκλήσεις. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, θα έχετε υποστήριξη και ενθάρρυνση σε όλα τα στάδια των σπουδών σας.

Ο πρόεδρος του Τμήματος
Γεώργιος-Μιχαήλ Κλήμης

logo

Λεωφόρος Συγγρού 136 - 17671 Αθήνα
136, Syngrou Avenue, Athens 17671, Greece 

e-mail: emme@panteion.gr

Ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών στη Γραμματεία του Τμήματος [2ος όροφος παλαιού κτiρίου]: κάθε Τρίτη 10:00 - 13:00

Για πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.λπ., οι φοιτητές/τριες μπορούν να εξυπηρετούνται από το Κ.Ε.ΦΟΙ. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών) στο αίθριο του νέου κτιρίου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από 9.30' – 13.30'

  • 210-920 1431 Ελένη Χαλκονίδου, εξυπηρέτηση προπτυχιακών φοιτητών/τριών
  • 210-920 1428 Θεοδώρου Βασιλική, εξυπηρέτηση μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών & υποψηφίων διδακτόρων 
  • 210-920 1064 Δημήτρης Καραλής,  Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραμματείας